6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Vali iftar sofrasına konuk oldu

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, eşi Sıdıka Dalmaz ile birlikte ihtiyaç sahibi bir ailenin evine iftar konuğu oldu. Dalmaz çifti, ihtiyaç sahibi aileye gıda, çocuklarına da kırtasiye yardımı yaptı.

Karşıyaka, 4 Eylül ve Çiçekli mahallelerinde toplam 5 aileyi ziyaret eden Vali Dalmaz, ailelerin evlerine misafir olup sorunlarını dinledi.

Ramazan ayı ve 2008-2009 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kırtasiye yardımında bulunan Dalmaz, sağlık sorunları bulunan vatandaşlara da yardım eli uzattı.

Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın önemline değinen Dalmaz, "Ramazanda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olalım. Ben ve eşim bu ay vesilesiyle hem ihtiyaç sahiplerini ziyaret etme imkanı bulduk hem de sorunları yerinde gördük. Bu sorunların çözülmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Dalmaz çiftinin ziyaretlerin sonunda iftarını maddi imkansızlıklara rağmen Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanarak büyük bir başarı elde eden İsmigül Yazıcı ve ailesiyle birlikte yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 17:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SivaSLI IP: 78.163.123.xxx Tarih : 16.09.2008 04:28:28

Çok eski zamanlarda Osmanlı padişahları günlük kıyafet giyip halkın arasında dolaşır, devletin durumunu ve idaresinin halka yansıyan yönünü yakın olarak takip edelermiş. Sayın valimizde onlara özenmiş olacak ama tek fark eski padişahlar iki tane kamerayla gezmezlermiş, reklam kokan hareketler bunlar.. Saygılar