3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Vali Kolat'a coşkulu karşılama

Sivas Valisi Ali Kolat, Koyulhisar ilçesi Eğriçimen Yayla Şenlikleri’ne katıldı.

Eğriçimen Yaylası’nda Koyulhisar Kaymakamlığı, Koyulhisar Belediyesi ve Koyulhisar Derneği tarafından organize edilen Eğriçimen Yayla Şenliği’ne katılan Sivas Valisi Ali Kolat, vatandaşlar tarafından çoşkuyla karşılandı.

Vali Kolat’a kovboy şapkalı yöre kıyafetli bir vatandaş yetiştirdiği tropikal meyve Pepino hediye etti. Şenlik alanında bir konuşma yapan Vali Kolat, Sivas’ın yeşil ve şirin ilçesi Koyulhisar da olmaktan onur duyduğunu belirterek, festivallerin amacının insanları bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu söyledi.

Eğriçimen yaylasındaki coşku ve hazırlıkların kendisini çok etkilediğini ifade eden Vali Kolat,” Sivas’ımızın her ilçesinde ve köylerinde şenlikler oluyor. Ancak bu şenlik ve bu coşkulu kalabalığı herkesin görmesi lazım. Şenliklerin ekonomik ve dostluk boyutları vardır. Koyulhisar ilçemizin yayla şenliği hayırlı olsun” dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Vali Kolat’a resminin yer aldığı halı hediye etti. Şenliğe, Sivas Ak Parti Milletvekili Selami Uzun, Sivas Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekili Malik Ecder Özdemir, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 15:45:28
Güncelleme :4 Ağustos 2009 Salı 15:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?