3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Vali'den Sivasspor'a moral ziyareti

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşması öncesinde Sivasspor yönetimi ve futbolcularına moral ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas'ın vereceği destekle bu yıl şampiyonluğu taraftarlara hediye edeceklerini söyledi. Otyakmaz, "Sayın Valimizin ve diğer il yöneticilerimizin bizlere verdiği destekle inşallah bu sene Şampiyonluğu taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Başka kulüplerin her türlü imkânları ve büyük destekleri var. İl yöneticilerimiz bizleri o anlamda da yalnız bırakmadı ve bize her zaman destek oldu. Bizler de elimizden gelen gayreti göstererek şampiyonluk kupasını şehrimize armağan edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Takımımız mücadelesini son dakikaya kadar sürdürecek. İnşallah kalan son 6 maçta da rakiplerimizi geçip mutlu sona ulaşacağız. Ben de belediye başkanı olarak bundan sonra takımızın her zaman yanında olacağım" diye konuştu.

Sivassporlu futbolculara seslenen Sivas Valisi Veysel Dalmaz ise, "Şampiyonluğa giden bir takım olarak ne kadar büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadığınızı biliyorum. Bazen takımlar büyük gayret gösterebilirler ancak istedikleri sonuca ulaşamayabilirler. Bu anlamda Sivassporumuz hedefine çok yaklaşmış durumda. İşte bu noktada sizlerin daha fazla gayret göstermesi gerekiyor. Kesinlikle strese girmeden ancak elinizden gelen gayreti göstererek karşılaşmalara hazırlanırsanız başarılı olacağınıza inanıyorum. Şimdiye kadar Sivasspor gönüllerin şampiyonuydu ama bu sene inşallah Süper Ligin de şampiyon olacak"şeklinde konuştu.

Konuşma sırası kendisine gelen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise esprili bir dille "Ben burada konuşmayacağım, Cumartesi günü inşallah sahada konuşacağız" dedi.

Sivasspor Tesislerinde gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'te katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 20:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?