3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

'Van minüt' çorapları yok satıyor!

Sivas'ta bir çorap firması tarafından satışa sunulan 'One Minute' markalı çoraplar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Davos'ta Başbakan Erdoğan'ın 'One Minute' çıkışı ile birçok şiir, şarkı bestelenmesinin ardından şimdi de 'One Minute' çorapları satışa sunuldu.

Sivas'ta çorap üretimi yapan Yıldırım Çorap adlı firmanın yetkilileri, hem vatandaşın ilgilisini çekmek hem de satışlarını arttırmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos zirvesinde söylediği 'One Minute' sözlerini çorap üzerine işleyerek, satışa sundu.

Tanesi 1 TL'den satılan çorapların büyük ilgi gördüğünü kaydeden mağaza sorumlusu Mehmet Özkan, "Başbakan Erdoğan'ın bu sözü işletme yetkilimizin dikkatini çekti.Satışların artması için biz de çoraplara 'One Minute' kelimesini yazdık. Görenler tebessüm ederek, çorapları alıyor. Şimdilik bayan çorapları yapıyoruz. Ama 3 gün sonra da erkekler için yapacağımız çorapları satışa çıkaracağız" dedi.

Özkan, hedeflerinin Arap ülkelerine çorapları ihraç etmek olduğunu da kaydetti.

Satışa sunulan çorapları beğenen bir erkek müşteri ise bayan çorabı olmasına rağmen 'One Minute' çorabını satın alıp giydi. Bayanlar da tüm sevdiklerine hediye amaçlı bu çorapları aldıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 22:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bir kullanıcı IP: 88.224.19.xxx Tarih : 4.03.2009 21:11:19

bu kadar gereksiz saçma bi üretim görmedim. bir de büyük ilgi görmüşmüş.