25
Nisan
2024
Perşembe
SİVAS

Vatandaşlara YGS uyarısı!

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yapılacak olan Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) öncesinde vatandaşları, gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyardı.

YGS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu sınava uzun bir süredir çalışan, emek harcayan gençlerimize başarılar diliyorum. Umarım geleceğimizin teminatı gençlerimiz şehrimizi eğitim noktasında hak ettiği yere taşıyacaktır" dedi.

YGS'ye girecek olan öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için gürültü kirliliği konusunda da herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi konusunda uyaran Başkan Ürgüp, "Öğrencilerimiz ve aileleri için büyük ve hayati önem taşıyan sınavın sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için yarın saat 10.00 - 13.00 saatleri arasında sınavın yapılacağı yerleşkelerin çevresinde araçların klakson çalmamaları, düğün konvoylarının oluşturulmaması, bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve buna benzer öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozabilecek hiçbir gürültüye sebebiyet verilmemesini önemle rica ederim" şeklinde konuştu.

Başkan Ürgüp ayrıca, belediye olarak YGS'ye girecek öğrencilerin sınav yerlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla otobüs seferlerinde gerekli düzenlemenin yapıldığını söyledi

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2013 Cuma 21:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?