7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Vekiller halkla buluştu

AK PARTİ'DEN VEKİL HALK BULUŞMASI

AK Parti Sivas İl Başkanlığı, tarafından vekil halk buluşması programı gerçekleştirildi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Binası'nda gerçekleştirilen programa katılan, AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kılıç, milletvekillerinin sadece seçildiği ilin vekili değil, Türkiye'nin milletvekili olduğunu belirterek, "AK Parti olarak 81 ilde temsilcilerimiz vardır. Sizin de bildiğiniz gibi, bizim ulaşamadığımız makam veya mercii yoktur" dedi.

Ortada bir olumsuzluk veya bozukluk varsa bunu halk için düzeltmeye çalıştıklarını ifade eden Kılıç, "Biz icra makamı değil, rica makamıyız. Bir vatandaşımızın hakkı yeniyorsa veya ortada bir kanunsuzluk varsa, bunu takip etmek bizim asli görevimizdir" diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in Sivas'a gelmesi ile ilgili olarak da çok olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Milli birlik ve kardeşlik açılımı ile özellikle alevi açılımı ve Madımak Oteli'yle ilgili olarak bir toplantı yaptık. Toplantımız çok verimli geçti" şeklinde konuştu.

AK PARTİ'DEN VEKİL HALK BULUŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 17:31:01
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 17:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?