6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Veliler okulun yenilenmesini istiyor

VELİLER OKULUN YENİLENMESİNİ İSTİYOR

Kangal Atatürk İlköğretim Okulu'nun velileri Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım'ı ziyaret ederek, yıkılmaya ramak kalmış eski okul binası hakkında endişe ve şikayetlerini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ise, velilerin tepki ve duyarlılığına hak verdiğini ancak bayındırlığa intikal etmiş bir konuda ilçe milli eğitimin suçlanmasının haksızlığını dile getirdi. Konuyu uzun zamandır takip ettiğini belirten Yıldırım, gerekli yazışmaları üst mercilerle yaptığını belirterek işleyen süreç hakkında bilgi verdi. Açıklamalardan tatmin olmayan veliler, sağlıklı bir önlem alınana kadar çocuklarını okula binasına sokmayacaklarını, gerekirse okul bahçesine çadır kurarak yıkılmak üzere olan okul binasına artık çocuklarını sokmayacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından okul binasına geçen veliler, İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Başkanı Emin Ünlüer'i okula çağırarak tepki ve eleştirilerini iletti. Ünlüer ise, konuyu bir kaç kez il genel meclisinde dile getirdiğini ancak bayındırlıktan kaynaklanan ihmaller sonucu işin savsaklandığını ifade etti. Bu konuda kendilerinin daha çok eleştirilmesi gerektiğini dile getiren Ünlüer, "Herkes eleştirsin, sesini yükseltsin ki bizim elimiz orda güçlensin ve sorunlarımız daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşsun" şeklinde konuştu.

VELİLER OKULUN YENİLENMESİNİ İSTİYOR
VELİLER OKULUN YENİLENMESİNİ İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 16:37:04
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 16:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?