6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Vergi Haftası etkinliklerle kutlandı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 19. Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Suşehri Mal Müdürü Cemalettin Yıldız, 25 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Vergi Haftası nedeni ile çeşitli etkinlikler yapıldığını belirterek, "Vatandaşları vergi konusunda bilinçlendirmek için bir dizi etkinlik yaptık" dedi.

Yetişen nesil arasında fiş alma ve vergi ödemenin yaygınlaştırılması için etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Yıldız, "Maliye Bakanlığının iki yıldır uyguladığı kampanyada ise ilköğretim çağında okuyan çocuklara yönelik, 100 alışveriş fişi toplama kampanyası devam ediyor. Kampanya çerçevesinde 100 alışveriş fişi karşılığı çekilişle bilgisayar, bisiklet ve kırtasiye malzemesi paketi veriliyor" dedi.

Kurum çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yıldız, "Suşehri Mal Müdürlüğü olarak daire içerisinde yeni yapılanma ve yeni sistem sayesinde mükelleflerimize daha iyi hizmet vermenin uğraşındayız. Yeni kurulan EVDO sistemi ile mükelleflerimiz kendi muhasebecilerinden temin edecekleri şifreler ile kendi işlemlerini artık kendi bilgisayarlarından çözeceklerdir" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 18:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?