7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Sivas'ta Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde 2006 yılı kazançları üzerinden verilen beyannamelere göre en fazla vergi ödeyen kurum ve kuruluşlara Vali Veysel Dalmaz tarafından onur belgesi verildi.

Paşabahçe Kütükev'de düzenlenen törene Vali Veysel Dalmaz, Defterdar Duran Salioğlu, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Vali Dalmaz, vergi vermenin önemli bir vatandaşlık borcu olduğunu ifade ederek, vergisini düzenli olarak ödeyen tüm mükelleflere teşekkür etti.

Sivas'ın vergilerin toplanması konusunda iyi bir konumda olduğunu de dile getiren Valimiz Dalmaz, vergisini zamanında ödeyen işadamları ve kuruluşların İl'in gelişimine önemli katkılarda bulunduklarını söyledi. Konuşmaların ardından Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisinde ilk ona giren mükellefler ile vergi mükellefliğinde 40 yılını dolduran kişilere Vali Dalmaz tarafından Onur Belgesi verildi.

Törende gelirler vergisinde Mehmet Akyıldız, Süleyman Kocagözoğlu, Cevdet Gür, Ahmet Doğan, Mustafa Cesur, M. Recai Toydemir, Bekir Mutlu, Ahmet Zeki Katran, Arzu Öner Büyüktanır ve Bahadır Eren, Kurumlar Vergisinde Alihan Çiçek, Cevat Türkay, Ekrem Ekşi, Salim Sönmez, Mehmet Oflaz, Zeki Özdemir, Halil Çopuroğlu, Celal Yerliyurt, Garip Erkan ve Zeki Özdemir ile 40 yılını dolduran vergi mükellefleri olan Mehmet Sarı, Mehmet Koçak, Nihat Kılıç, Süleyman Kocagözoğlu, İsmet Tanrıkulu ve Servet Kadıoğlu onur belgesini aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 08:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?