5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Vicdanları izin vermedi

Sivas'ta inşaat halindeki bir ikametten hırsızlık yaptıktan sonra vicdan azabı çeken 2 çocuk, çaldıklarının bazılarını ikamet sahibi kadına geri verdi.


Karakola müracaatta bulunan P.A. (28) isimli kadın, Alibaba Mahallesi'ndeki inşaat halindeki ikametine giren kişi veya kişilerin 100 YTL para, 4 adet altın yüzük ile bir adet kol saatini çalındığını söyleyerek, şikayetçi oldu. Karakoldan ayrıldıktan sonra tekrar polisi arayan kadın, O.A. ile S.Ü.C. isimli çocukların yanına gelerek, çalınan para ile altın yüzükleri kendisine geri iade ettiklerini söyledi.


Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki çocuk, çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakılı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 02:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baba IP: 91.55.82.xxx Tarih : 27.11.2007 12:11:27

Onlar zaten kendi mahkemelerinde yargilanmislarki geri götürüp vermisler ilk yaptiklarini tasvip etmiyorum ama dürüstlük gösterip vicdanlarinin sesini dinlemeleri güzel Allah korkusu olan insan hirsizlik yapmaz ne diyelim bu vicdan azabi dürüstlügü dilerim birgün memleket soyguncularina vergi kacakcilarina ve garip gurabanin hakkini yiyenlerde ugrarda onlarda azicik düzelir Aslinda cok zor birsey diledim Keske Kaf daginin arkasindaki basceden uc elma dilesem daha kolay olurdu sanirim.