7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Voleybol turnuvası start aldı

SİVAS İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 165. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tarafından organize edilen, emniyet teşkilatının kuruluşunun 165. yıl dönümü etkinlikleri, voleybol turnuvası ile başladı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü voleybol sahasında gerçekleştirilen programa, Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, şube müdürleri ve bir çok polis memuru katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, voleybol turnuvasının, 25 Şubat - 15 Mart arasında, merkez il ve ilçe teşkilatındaki birimler arasında oynanacağını belirterek, "Merkez teşkilatında gerçekleştirilen voleybol turnuvasına 16 birim, ilçe teşkilatında gerçekleştirilecek olan voleybol turnuvasına da 14 ilçe katılacaktır" dedi.

Programın amacının rekabet ortamından arınmak olduğunu ifade eden Seyhan, "Asıl amacımız müdürlüğümüze bağlı birimlerde kaynaşma ve dayanışma ortamı yaratmaktır" diye konuştu.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol turnuvasının final müsabakasının ise, merkez teşkilatının birincisi ile, ilçe teşkilatının birincisi arasında oynanacak olan müsabaka ile gerçekleştirileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 13:30:01
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 14:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?