7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Vurulduğu mezarlıkta defnedildi

VURULDUĞU MEZARLIKTA DEFNEDİLDİ

Sivas'ta cenaze törenine katılmak için geldiği mezarlıkta akrabası tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ali Polat (51), vurulduğu mezarlıkta defnedildi.

Akrabası Emine Çöl'ün cenaze törenine katılmak için geldiği mezarlıkta dün akrabası olduğu öğrenilen Duran D.'nin (61) silahlı saldırısına uğrayan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ali Polat için Mehmet Akif Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi polis ekipleri cami çevresinde herhangi bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı.

Cenaze namazı sonrası Polat'ın tabutu, belediyeye ait cenaze aracı ile Yukarı Tekke Mezarlığı'na getirildi. Törene katılmak için geldiği mezarlıkta cinayete kurban giden Ali Polat'ın cenazesi, vurulduğu yerin 20 metre uzağına, cenazesine katıldığı akrabası Emine Çöl'ün ise beş mezar ilerisine defnedildi.

Cenaze toprağa verildiği sırada Ali Polat'ın yakınları gözyaşlarını tutamazken, yakınlarını törene katılanlar teselli etmeye çalıştı.

Öte yandan, Ali Polat'ın katil zanlısı Duran D.'nin polisteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

VURULDUĞU MEZARLIKTA DEFNEDİLDİ
VURULDUĞU MEZARLIKTA DEFNEDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 16:06:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 16:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?