3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yalçın Topçu Sivas'ta

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a geldi.

Yalçın Topçu ve beraberindekiler, Sivas'ta ilk olarak Vali Veysel Dalmaz'ı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Yalçın Topçu, Vali Dalmaz'a hem başsağlığı dilemek hem de teşekkürlerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Topçu, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen kazanın ardından arkadaşlarımızın son yolcuklarına uğurlanması sırasında Sayın Valimiz hem devletin duruşunu hem de milletin vicdanını gösteren bir duyarlılık sergilemiştir. Bu nedenle tüm camiamız ve halkımız adına Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Vali Veysel Dalmaz ise, Kahramanmaraş'ta meydana gelen kazanın ardından Sivas'ın yetiştirdiği ender devlet adamlarından biri olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybetmesinden tüm Türkiye'nin büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Sivas'ın, toplumsal birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı illerin başında geldiğini de vurgulayan Dalmaz, "Merhum Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefatı Sivas'ı büyük üzüntüye boğmuştur. Ancak bizler sadece bu cenazede değil, diğer vefatlarda ve şehit cenazelerinde de hiçbir ayrım yapmadan aynı duyarlılığı gösteriyoruz. İnsanlarımızın acılarının yeni olduğu zor günlerinde onların yanında olmanın bir mülki idare amirinin en önemli görevlerinden biri olduğuna inanıyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Dalmaz, BBP Genel Başkanı Topçu'ya Sivas'ı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.Valilik ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü ve Alperen Ocağı Sivas Şubesi'ni de ziyaret eden Yalçın Topçu'nun, akşam saatlerinde yerel yayın yapan bir televizyon kanalında canlı yayına çıkacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 09:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 95.65.143.xxx Tarih : 24.05.2009 17:29:47

Sayın Yalçın TOPÇUYU şahsen tanırım. İşi rast gelsin iyi bir insandır. Sivası ve Sn. Veysel DALMAZ beyi ziyaret etmesi son derece sevindirici. DALMAZ Sivas gibi bir ilin yetişrirdiği değerli devlet adamı Muhsin YZICIOĞLU nun kaybıyla ortaya koyduğu hassasiyet ve devletin duruşunu sergilemesi çok takdir topladı. Vali bey hakikaten değerini ortaya koydu işi rast gelsin. kendisine haber58.com olarak da teşekkür ederiz ...