6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

'Yasak aşk' kanlı bitti!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yasak aşk yaşadıkları iddia edilen çiftin tartışması kanlı bitti. Bıçakla yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli de tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, R.U. ile evli olduğu öğrenilen M.G. arasında yaşandığı iddia edilen yasak aşk kanlı bitti. Cumhuriyet Mahallesi'nde komşusu Aysel Ş.'nin evinde M.G. ile tartışmaya giren R.U., aşkına karşılık göremediği iddia edilen M.G. tarafından vücudunun çeşitli yerinden bıçakla yaralandı.

"Ya benimsin ya toprağın diyen" M.G., daha sonra tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Gözyaşları içerisinde Suşehri Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği'ne gelen M.G. "Ben birisini bıçakladım, beni tutuklayın" diyerek bayıldı.

Emniyet ekipleri tarafından Suşehri Devlet Hastanesi'ne getirilen M.G., midesi yıkandıktan sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralanan R.U. ise olay yerine gelen 112 acil servis ambulansıyla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fotoğrafının çekilmesini istemeyen R.U. yüzünü gazetecilerden gizledi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 20:34:02
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 09:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?