3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yasemin Güneş'e yılın annesi ödülü

Geçtiğimiz günlerde yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'e yılın annesi ödülü, çocuklarının okuduğu kreşten geldi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in çocuklarının okuduğu Sobe Kreşi'nin düzenlediği yıl sonu etkinliği Pehlivanoğlu Restourant'ta yapıldı. Etkinlikte İsmail Güneş'in çocukları Çağan ve Tuluğhan dans gösterileri yaparken, kreş öğrencilerinin asker yemini yaptıktan sonra Tuluğhan Güneş'in Türk bayrağı açıp davetlileri selamlaması salondan büyük alkış aldı. Ardından şehit gazeteci İsmail Güneş'in bir belgeseli yayınlanırken, davetliler hüzünlü dakikalar yaşadı. Ailesi ile beraber çocuklarının mutlu gününe katılan Yasemin Güneş gözyaşlarına hakim olamadı.

Çocuklarıyla gurur duyduğunu belirten Yasemin Güneş, "Anneler Günü programı nedeniyle çocuklarımızın gösteri şeklinde bir programı var. Bu yüzden hep beraber ailemle izlemeye geldik. Bu onların ilk anneler günü programı. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.

Kreş çocuklarının gösterilerinden sonra Sobe Kreşi Yöneticisi Yasemin Kılıç, Yasemin Güneş'e yılın annesi ödülünü verdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 12:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 95.65.153.xxx Tarih : 19.05.2009 13:40:00

Allah rahmet eylesin. Mekanlarıda cennet olsun. Bizi üzdü bu olay. Memleketimizi değil tüm dünya buna yas tuttu adeta.