3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yasin Çakmak Sivasspor'da

Sivasspor, Brezilyalı stoperi Bilica'nın transferi karşılığında Fenerbahçe'den takas yoluyla aldığı başarılı stoper Yasin Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Külübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde genç stoper Yasin Çakmak, kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu belirten Yasin Çakmak, "Fenerbahçe'de oynadığım süre içerisinde Sivasspor ile karşı karşıya geldiğimizde sergiledikleri performansa şaşırıyordum. Özellikle kendi saha ve seyircileri önünde golcü elemanlarını durdurmak beni zorluyordu. Anadolu'dan çıkan bir takımın
'şampiyonlukta ben de varım' demesi önemli bir olaydı. Birlik ve beraberliklerine gıpta ediyordum. Gıpta ettiğim, başarılarını kıskandığım bir takımda forma giymek beni heyecanlandıracak" diye konuştu.

Sivasspor formasıyla yeni sezonda şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren Yasin Çakmak, "Sivasspor'un çok iyi bir başkanı, başarılı bir teknik heyeti, birlik ve beraberlikten taviz vermeyen yönetimi ve sporcuları var. Tam özlediğim ve arzuladığım bir anlayışla başarıya kucak açan bir takım. Artık terimi Sivasspor'un başarılı için akıtacağım, Sivasspor'un başarısı için çaba sarf edeceğim. Bana güvenenleri ve beni bu formaya layık görenleri asla mahcup etmeyeceğim. İnşallah yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile şampiyonluk sevincini yaşarım" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu Yasin Çakmak'ın Sivasspor'da 5 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 14:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?