6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yaşlı adam donarak öldü

Sivas'ta kalp hastası olduğu öğrenilen 77 yaşındaki kişi sokakta ölü bulundu. Yaşlı adamın donarak öldüğü tahmin ediliyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 74. Sokak'taki apartmanın önünde sabah yerde yatan yaşlı adamı gören bir genç, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede, yaşlı adamın öldüğü anlaşıldı.

Yapılan kimlik tespitinde, ölen kişinin 77 yaşındaki Ömer Kılıç olduğu belirlendi.

Evli ve 6 çocuk babası Kılıç'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kılıç'ın olay yerine gelen bazı yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Kalp hastası olduğu öğrenilen Kılıç'ın donarak öldüğü tahmin ediliyor. Evinin çok uzağındaki bir mahallede ölü bulunan Kılıç'ın kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek.

İnönü Mahallesi'nde yaşadığı ve emekli olduğu öğrenilen Ömer Kılıç'ın, dün sabah evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmediği belirtildi.

Yaşlı adamın zaman zaman evden bu şekilde ayrılarak gezintiye çıktığı ve bazı yakınlarının yanına gittiği, aile bireylerinin de bu nedenle kayıp başvurusunda bulunmadığı kaydedildi.

Kılıç'ın, ölü bulunduğu yerin yakınlarındaki Huzur Mahallesi'nde yaşayan akrabasının yanına gitmek için yola çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

AA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 12:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?