6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yaşlı adama evlilik tuzağı

SİVAS’ta yaşayan 70 yaşındaki Zekeriya Kaşkaya evlenmek istediği 3 Azeri kadın tarafından dolandırıldığını iddia etti. Azeri kadınların kendisini dolandırdıklarını ve paralarını alıp kaçtıklarını belirten Kaşkaya artık bir Türk kadınla evlenmek istediğini söyledi.

Kılavuz Mahallesi'nde yaşayan emekli işçi 5 çocuk babası Zekeriya Kaşkaya, eşi Firdevs Kaşkaya’yı geçen yıl kaybetti. Yeniden evlenmek isteyen Kaşkaya bazı arkadaşları aracılığıyla soyadını bilmediği Solmaz adlı Azeri bir kadınla tanıştı. İddiaya göre, Azeri kadına 2 bin dolar veren, 3 altın bilezik ve kolye alan Kaşkaya, imam nikahıyla 2 hafta birlikte yaşadı. Evden, ‘Vize yaptırmaya gidiyorum’ diyerek ayrılan Azeri kadın bir daha dönmedi.

Kaşkaya 3 hafta sonra yine Azeri asıllı Ayşe ve Feriden adlı kadınlarla tanıştı. Bu iki kadına da 2 bin YTL’lik altın alan ve birlikte yaşamaya başlayan Kaşkaya, onların da kendisini bırakıp kaçmaları üzerine şok yaşadı. Yeniden evlenmek istediğini ancak bu kez bir Türk kadını tercih edeceğini belirten Kaşkaya, “Eşim vefat edince yeniden evlenmek istedim. Ancak tanıştığım ve birlikte yaşadığım 3 Azeri kadın paralarımı alarak kayıplara karıştı. Yeniden evlenmek istiyorum. Ancak kimseye güvenim kalmadı. Artık yabancılarla değil bir Türk kadını ile evlenmek istiyorum.” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 17:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?