4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı

Sivas’ta hırsızlık amacıyla girdiği dairede karşılaştığı ev sahibiyle bir süre boğuştuktan sonra kaçan kişi, daha sonra tekrar dönerek, ev sahibinden kaçarken düşürdüğü cep telefonunu istedi. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Aydoğan Mahallesi’nin Behram Caddesi’ndeki bir eve gece saatlerinde pencereden giren Erkan B. (20), gürültü nedeniyle uyanan ev sahibi Özcan Tok (45) ile bir anda karşı karşıya kaldı. 

Boğuşmaya başladığı Tok’un bir anlık boşluğundan faydalanarak pencereden kaçan Erkan B, yanında bulunan cep telefonunu, bıçağını ve karga burun pensesini evde düşürdü. 

Daha sonra evin önüne tekrar gelen Erkan B, ev sahibi Özcan Tok’dan boğuşma sırasında düşürdüğü cep telefonunu vermesini istedi.
Ev sahibinden olumsuz cevap alınca olay yerinden uzaklaşan Erkan B, daha sonra pişman olduğunu belirterek, polise teslim oldu.
"Evden hırsızlığa teşebbüs ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan gözaltına alınan zanlının, sevk edildiği savcılıkta serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Erkan B’nin evde düşürdüğü cep telefonunun ise savcılığa gönderildiği, buradaki işlemlerin ardından uygun görüldüğü takdirde sahibine teslim edilebileceği kaydedildi.
AA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 12:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Harun KÖMÜŞ IP: 81.215.198.xxx Tarih : 25.08.2006 20:20:54
Kanunu çıkaranların eski mesleğimiydiki ? Hirsizları koruma altına almışlar. Aslında Büyükler Küçükleri Hep Korurlar.