6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yaz futbol okulu başladı

Sivas'ta Suşehri Belediyespor'un altyapısına futbolcu kazandırmak amacıyla yaz futbol okulu açıldığı belirtildi.

Sivas 2. Amatör Küme A Grubu'nda şampiyon olan ve yeni sezonda 1. Amatör Küme maçları oynayacak olan Suşehri Belediyespor şimdiden altyapı seçmeleri çerçevesinde başlatılan yaz futbol okulunu açtı. Kurs hakkında açıklama yapan Suşehri Belediyespor Teknik Direktörü Yalçın Kırılmaz, Belediyespor'un altyapısının daha güçlü olması için kolları sıvadıklarını söyledi.

Altyapı seçmelerine başladıklarını ve 14 yaş altı ilk etap çalışmalarına 55 kursiyerle başladıklarını ifade eden Kırılmaz, 2 ay sürecek kurslarda haftada 3 idman programı gerçekleştireceklerini kaydetti. Kurs sayesinde yetenekli gençleri Suşehri'ne kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Kırılmaz, "Kursumuz bitiminde bizlere faydalı olacak gençlerimizle yolumuza devam edeceğiz ve Sivas 1. Amatör Küme Gençler Ligi müsabakalarına katılacağız" dedi.

Yaz futbol okulu sezon açılışında Suşehri Belediyespor Kulüp Başkanı İlyas Koçali’de hazır bulunarak minik yeteneklere yeni spor malzemelerini dağıttı. Burada konuşan Koçali, "Suşehri Belediyespor olarak şampiyon olup Sivas 1. Amatör Küme’ye yükseldik. Belediyespor altyapısı için başlattığımız yaz okulunun startını verdik. Genç ve yetenekli miniklerimizi Suşehri'ne kazandırmak için 2 ay boyunca idman programları yapılacak. Buradan yükselecek gençlerimiz ilerde takımda oynamak için mücadele verecekler. Biz yöneticilerde elimizden gelen gayreti gösterip gençlerimize her türlü imkanı sağlamaya çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 10:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?