3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yazıcıoğlu'nun acısı dinmedi

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için, memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hala yas tutuluyor.

Şarkışla halkı, ev ve işyerleriyle araçlarının camlarına astırdıkları Muhsin Yazıcıoğlu posterlerini hala kaldırmazken, halk olayın üzüntüsünü ilk günkü gibi yaşıyor.

BBP'li Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun birlik ve beraberlik içerisinde ekonomik bağımsızlığını kazanmış bir Türkiye istediğini söyledi. Yazıcıoğlu'nun hayalinin hep birlik ve beraberlik olduğunu da ifade eden Gültekin, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, bütün Türkiye'nin olduğu gibi Şarkışla'nın da abisi, arkadaşı ve kardeşiydi. Başkanımız hayattayken söylediği projelerinin hepsini büyük bir birlik içerisinde yapmaya çalışacağız. Şarkışla'da yapımı durdurulan Meydan Camii'ne de Muhsin Yazıcıoğlu adı verildi. Belediye meclisimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini önemli cadde ve parklardan birine verilmesi gibi bir karar alma durumu da var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 11:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?