3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yazıcıoğlu'nun ailesi perişan

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'ta yaşayan 87 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu, umutlu bekleyişini sürdürüyor.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'le birlikte 6 kişinin içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşmesinin ardından, Yazıcıoğlu ailesinde hüzünlü bekleyiş devam ediyor.

BBP Lideri Yazcıoğlu'nun ablası Naciye Soysal'ın evinde olayı öğrenen anne Fidan Yazıcıoğlu, dua ederek oğlunun sağ salim kurtulmasını diledi. Anne Yazcıoğlu, " Oğluma sahip çıksınlar. Ana olarak ben yanıp tütüyorum. Haram yemedi, iyilerin dostu idi. Allah yavrumun işini rast getirsin, bana kavuştursun. Allah'tan yavrumu istiyorum" dedi.

Yazıcıoğlu'nun dayısı Ömer Yılmaz ise Allah'tan ümit kesilmeyeceğini ifade ederek, "Çok iyi niyetli, kimseye kötülük düşünmeyen birisi idi. Ümidimiz sonsuz. Allah kurtarır inşallah" diye konuştu. Ailenin diğer fertleri de yaşadıkları üzüntüleri dile getirdi.

Öte yandan helikopterde bulunan İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in eşi 2 çocuk annesi Yasemin Güneş de bir yakının evinde sevinçli haber almak için bekliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:22:23
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 15:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin devrim IP: 78.160.103.xxx Tarih : 26.03.2009 21:42:59

ALLah Yar ve Yardimcilari olsun.