3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yazıcıoğlu'nun ismi yaşayacak

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi Sivas'ın Gölova ilçesinde bir köy konağına verildi.

Sivas'ın Gölova ilçesi Gözören köyündeki konağın açılışına Gölova Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Zeki Haral ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile davetliler katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Gölova Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına açılan konağın hayırlı olması temennilerinde bulunarak ağabey Yusuf Yazıcıoğlu ile birlikte kurdeleyi keserek konağın açılışı yaptı.

Açılışın ardından davetliler konağı gezdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 11:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan ağkuş IP: 88.247.177.xxx Tarih : 22.06.2009 12:59:40

önce 7 bölgeye ayrıldı ülkem coğrafyası.sonra biz insanlar ayrıldık bir bütünken milletken birbirimizden. 7 ye bölünmüş 7 bölge insanlarından ziyade artık uzun süre bütün olma problemi yaşayacak olan 1001 parçaydık gençlerdik işte başbuğum yolunda yürüyoruz sana layık olacak şekilde