4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Yazıcıoğlu'nun Sivas ziyareti

Memleketi Sivas'a gelecek olan BBP Genel Başkanı ve Sivas milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, 2 gün süre ile çeşitli toplantı ve programlara katılacak.


Parti sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, 8 aralık 2007 Cuma günü karayolu ile Sivas'a gelecek olan Yazıcıoğlu, saat 09.30'da Bölge Trafik Müdürlüğü önünde partililerce karşılanacak. Ardından DSİ 19. Bölge Müdürlüğü lokalinde BASK'ın düzenlediği İç Anadolu Bölge Toplantısı'na katılacak olan Yazıcıoğlu, 12.30'da Organize Sanayi Bölgesi'nde işadamları ile toplantı yaparak, burada basın açıklaması yapacak. Parti binasındaki Merkez İlçe Yönetimi ile toplantıya katılacak olan Yazıcıoğlu, buradan Şarkışla ilçesine giderek, Alperenler Ocağı tarafından düzenlenen Gözyaşı Geceleri adlı programa katılacak.


Yazıcıoğlu'nun Pazar günkü programı ise saat 11.00'da Özel Anadolu Hastanesi ziyareti, Beyaz Ay Derneğinde engellilerle toplantı, Divriği fotoğrafları sergisi ve SOGEV Vakfı ziyareti ile devam edecek. Yazıcıoğlu, son olarak 4 Eylül stadyumunda yapılacak olan Sivasspor-Denizlispor maçını izledikten sonra Ankara'ya hareket edecek.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 14:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?