6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yeni okullara Validen denetim

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, bu yıl eğitim öğretime başlayan Adalet Meslek Lisesi ile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Dalmaz, tadilatı eksik yapılan binalarda hasarın tespit edilmesi ve bu hasarların tadilatı yapan müteahhitlere yaptırılması konusunda talimat verdi.

Vali Dalmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Tamer'i de yanına alarak bu yıl eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu. İlk olarak Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte Adalet Meslek Lisesi öğrencilerinin de kullandığı binaya giden Vali Dalmaz, okul müdürü Tuncay Baral'dan bilgiler aldı. Ardından konuşan Vali Dalmaz, 3 okulun bir arada olmayacağını, Adalet Meslek Lisesi binasının biran önce bitirilerek, öğrencilerin buraya taşınması gerektiğini söyledi.

Daha sonra DSİ İl Müdürlüğü'nden boşalan binada eğitime başlayan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne giden Vali Dalmaz, okul müdürü İsmail Şahin ile birlikte tadilatı yapılan binanın incelemesini yaptı. Tavanların aktığını gören Vali Dalmaz, "Bu yapılan tadilat değildir. Bu akıntıların olmaması lazım. Eksiklikler, hatalar ve noksanlıklar çok acele belirlensin. Müteahhit firmaya bildirilerek, en kısa sürede yaptırılsın" talimatı verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?