3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yenişehir kavşağı açıldı

SİVAS'TA KAVŞAK AÇILIŞI

Sivas Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Kavşağı'nda bir süredir sürdürülen kavşak ve yol düzenleme çalışmaları tamamlanarak törenle hizmete açıldı.

Yenişehir Mahallesi Kavşağı’nın açılış programına Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Zeki Haral ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, açılış konuşmasının yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda bir konuşma yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, daha önce yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, "Hizmetlerimiz devam edecek. Biz bu yapmış olduğumuz çalışmalar için bir tanıtım programı düzenlemedik, zaten halkımızda görüyor" dedi.

Vali Ali Kolat ise, en fazla para harcanan çalışmaların alt yapı çalışmaları olduğunu ifade ederek, "Belediye hizmetleri, sadece belediyenin yapacağı işler olmamalıdır. Bir birlik ve beraberliğin olması gerekir. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın ve halkımızda hizmet beklerken katkılarının olması gerekmektedir. Belediye hizmetleri yapmak çok masraflıdır. Vatandaşlarımızın da hizmeti beklerken yapması gerekeni, ödemesi gereken parayı zamanında ödemesiyle hizmetler daha sağlıklı bir şekilde yapılır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesi ile tören sona erdi.

SİVAS'TA KAVŞAK AÇILIŞI
SİVAS'TA KAVŞAK AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 16:34:00
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 22:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?