6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yerlikaya'dan destek ziyareti

HAYRETTİN YERLİKAYA'DAN 4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A DESTEK ZİYARETİ

Sivasspor futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, 4 Eylül Belediyespor Kulübü'nü ziyaret ederek 3. lige yükselme başarısından dolayı takımı tebrik etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat tarafından karşılanan Yerlikaya tatilde olması sebebiyle gecikmeli bir ziyaret düzenlediğini belirterek, 4 Eylül Belediyespor'un üçüncü lige yükselmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. 3. ligde takımın başarılı olması için üzerlerine düşecek görevleri yapmaya hazır olduğunu belirten Yerlikaya başarılarından dolayı yönetim ve futbolcuları kutladı.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren 4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ise, "Kendisi Sivas'ın yetiştirdiği futbolculardan biri. Sivassporumuzda oynayan tek Sivaslı futbolcu olmasından dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Hayrettin gibi daha nice gençlerimizin Sivasspor gibi takımlarda oynamasını arzu ediyoruz. İnşallah Hayrettin ile birlikte Sivasspor başarılı bir sezon geçirir. Sivassporumuza pilot takım olmak niyetindeyiz" dedi.

Sivasspor'da 58 numaralı formayı giyen Hayrettin Yerlikaya, ziyaretin anısına bu formalardan birini 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat'a hediye etti.

HAYRETTİN YERLİKAYA'DAN 4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A DESTEK ZİYARETİ
HAYRETTİN YERLİKAYA'DAN 4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A DESTEK ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 21:53:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 22:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?