6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yiğido kampa girdi

Süper Lig’in yeni takımlarından Sivasspor, birinci etap kamp çalışmaları için Bolu Gerede’ye gitti. Kulüp tesislerinde sabah saatlerinde toplanan Sivasspor kafilesi, yeni sezon hazırlık kampı için karayoluyla Bolu Gerede’ye hareket etti.

Hareket öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Werner Lorant, Gerede kampına 24 futbolcuyla gittiklerini söyleyerek, "Bolu Gerede ve Almanya Hannover’de 2 ayrı kamp yapacağız. 13 Temmuz’a kadar Gerede’de hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Eğer idman programına uyarsa Gerede kampının son günlerinde belki bir hazırlık maçı oynayabiliriz. Cem Karaca, Gerede’de kampa katılacak. Kampta iki yabancı futbolcu ve gurbetçi futbolcuları deneyeceğiz. Ayrıca Gerede kampına altyapıdan 3 futbolcuyu götürüyoruz. Bu futbolcularla ilgili değerlendirmeyi Gerede’de yapacağım. Geçen sezonki kadrodan halen sözleşme imzalamamış 3 futbolcumuz var. Bu futbolcularla ilgili değerlendirmeyi de kamp sonunda yapacağım" dedi.
Gerede kampının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya’nın Hannover kentine gideceklerini ifade eden Alman teknik adam, "Almanya kampında Bundesliga’dan bir, Almanya 2. Ligi’nden 2 ve 3. Ligi’den bir takımla olmak üzere 4 hazırlık maçı yapacağız. 27 Temmuz’da İstanbul’a döneceğiz. İstanbul’da Cumhuriyet Kupası Turnuvası’na katılacağız. Cumhuriyet Kupası Turnuvası sonrasında Sivas’a döneceğiz ve çalışmalarımıza Sivas’ta devam edeceğiz" diye konuştu.
Sivasspor’un kadrosunun Almanya kampından sonra netlik kazanacağını belirten Lorant, "Almanya kadrosu, tamamen artık lige hazırlanacak kadro olacaktır" dedi.
Bu arada, Sivas’a geldiğinde kendisine hediye edilen Sultan ve Yiğit adlı Kangal cinsi köpeklerle de kısa süre ilgilenen Lorant, görevlilere, köpeklere iyi bakmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 13:09:24
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 17:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?