6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yiğidolar için SMS kampanyası

Sivasspor'a Destek Kampanyası kapsamında düzenlenen SMS kampanyası, ilk olarak Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın attığı mesajla başladı.

4 Eylül Stadı'ndan düzenlenen basın toplantısı ile Sivasspor'a yardım amacıyla başlatılan SMS kampanyası basına tanıtıldı. Basın toplantısında konuşan Vali Veysel Dalmaz, kampanyaya destek vermek isteyenlerin Avea, Turkcell ve Vodafone hatlarından katılabileceğini söyledi.

Kampanyanın bir yıl süreceğini ifade eden Vali Dalmaz, ''Kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız, Sivas yazıp veya boş bırakıp 5058'e mesaj gönderdiklerinde Sivasspor'umuza 5 YTL katkıda bulunmuş olacaklardır. Bu SMS kampanyası içerisinde vatandaşlarımız yine Sivas yazmadan direkt boş mesajı da 5058'e gönderebilirler. Bütün hemşerilerimizin ve Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen tüm sporseverlerimizin de bu kampanyamıza destek vereceğine gönülden inanıyorum. Tüm sporseverlerimizi Anadolu'nun yükselen yıldızı Yiğidolar'a destek amacıyla düzenlenen bu SMS kampanyasına katılmaya davet ediyorum ve ilk katılımı il valisi olarak ben yapıyorum'' diye konuştu.

Daha sonra Vali Dalmaz, cep telefonundan kampanya için ilk mesajı gönderdi. SMS kampanyasına katılan taraftarların mesajın yerine ulaşıp ulaşmadığından emin olabilmesi için GSM operatörleri tarafından, kampanyaya katılan kişilerin cep telefonlarına ''Sivasspor'a Bağış Kampanyası'na vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz'' şeklinde bir mesaj gönderildiği bildirildi. Toplantıya, Sivasspor ikinci başkanı Mehmet Oflaz ile Vali Yardımcısı Zafer Ataman da katıldı.

Basın toplantısının ardından Vali Dalmaz ve beraberindeki heyet, yarın Sivasspor-Trabzonspor maçının oynanacağı sahada devam eden kar temizleme çalışmalarını izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 18:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Anıl AKBAŞ IP: 78.163.155.xxx Tarih : 13.01.2008 01:43:01

Ben bir Çarşambalı olarak anadolunun yüselen yıldızı Sivasspor'a destekte bulunmak için msj attım fakat kampanyaya katılım sadece faturalı hatlardan olduğu için yaptığım destek yerini bulmadı. Buna bir çözüm bulunması gerekir. Saygılarımla Sivasspor'a Trabzon karşısında başarılar dilerim.