3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yiğidolar'dan Canan'a moral ziyareti

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve futbolcular Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak ile birlikte bir süre önce kalp nakli ameliyatı geçiren Canan Özdemir'i evinde ziyaret ederek, moral verdiler.

Ziyarette konuşan Vali Dalmaz, Canan Özdemir'in Türkiye'de ve dünyada bir ilke imza attığına söyledi.

Kalp nakli ile yaşama dönen Canan'dan alınan kalbin de iki kişiye hayat verdiğini vurgulayan Vali Dalmaz, Canan'ın iyi bir Sivasspor taraftarı olduğunu kaydetti. Vali Dalmaz, "Kızımız Sivasspor teknik direktörümüz Bülent Uygun'u ve futbolcuları çok seviyordu. Bizler de bugünkü ziyaretimize hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi davet ettik. Sağ olsunlar onlar da bizlerle birlikte gelip, Canan'ı ziyaret ettiler" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Uygun ise, "Sayın Valimiz Veysel Dalmaz bizlerin buraya gelmesine vesile oldu. Canan'ı böyle sağlıklı gördüğümüze bizler de çok sevindik" diye konuştu. Canan'ın kalbiyle iki kişiye hayat verdikleri için aileyi de tebrik eden Uygun, organ bağışının en güzel hayırlardan biri olduğunu, Sivasspor olarak bu yönde düzenlenecek kampanyaların içerisinde yer alabileceklerini kaydetti.

Ziyaretin kendisini son derece memnun ettiğini vurgulayan Canan Özdemir ise, "Çok mutluyum, ne diyebilirim, daha ne isteyebilirim ki. Çok sevdiğim iki insan da yanımda. İnşallah Sivasspor şampiyon olacak" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 22:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?