6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yıl sonu etkinlikleri ilgi gördü

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Hürriyet İlköğretim Okulu'nun bu yıl 3.'sünü düzenlediği mezuniyet etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Yıl sonu etkinlikler, ilk olarak ilçe merkezindeki Turhal Mehter takımının konser ile başladı. Okullar bölgesinden Sivas Caddesi üzerinden belediye önüne kadar yapılan kortejde mehter takımı büyük ilgi gördü.

Akşam ilçe stadyumunda yapılan etkinliklere, Kaymakam Abdullah Demir, Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Emniyet Müdürü Cenk Balta, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, daire müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Aysime Güleç'in sunuculuğunu yaptığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Okul Müdürü Yalçın Akyol, "Programımızın hedefi, sizlerle coşkuyu neşeyi sevinci, paylaşmak, özellikle bu hafta sonundan itibaren sınava girecek bütün öğrencilerimize moral ve motivasyon kazandırmaktı. OKS, ÖSS ve SBS sınavına girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Müzik öğretmeni Sedat Korkmaz ve gitar gurubu da seslendirdikleri parçalar ile geceye ayrı bir renk kattı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 15:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?