6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yıl sonu programı ilgi gördü

Sivas'ta Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu tarafından bir yıl sonu programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirlen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okul müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu'nun da katılımı ile yapılan programın açılış konuşmasını yapan Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Koçak, okul olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, değişen ve gelişen eğitim ve öğretim müfredatında, sosyal faaliyetlerin ağırlığının gittikçe arttığını söyledi.

Okulun başarısına da değinen Koçak, "Okulumuz folklor, tiyatro, sosyal yardımlaşma, satranç, futbol, masa tenisi ve diğer alanlardaki sosyal faaliyetlerde olduğu gibi, eğitim-öğretimde de çevresinde rağbet gören bir konumda olup, yakalamış olduğu bu başarısını sürdürmektedir. Okul gecemizin hazırlanmasında emeği geçen ve başta tertip komisyonuna, gösteriye katkı sağlayan öğretmen arkadaşlarıma ve bizzat gösteriye katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Programda okula ismi verilen Kazım Karabekir'in hayatı ve okulun tanıtımı slayt eşliğinde yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından hazırlanan skeç, parodi ve piyeslere yer verildi. Okunan şiirlerin ardından izci grubu bir gösteri sundu.

Halk oyunlarında Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından yıl boyunca okulda değişik branşlarda başarı gösteren öğrencilere ödül verildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 13:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?