6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yılın Belediye Başkanı; Ürgüp

BAŞKAN ÜRGÜP'E

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Tüm Anadolu Çalışan ve emekliler Birliği Derneği (TAÇED) tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülü verildi.

Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliği tarafından (TAÇED) bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ödül töreninde proje ve çalışmalarıyla ödüle layık görülen isimler ödüllerini aldı. Ankara Rixsos Otel'de düzenlenen törende yılın bakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratları, sivil toplum örgütleri, iş, basın ve sanat dünyasının başarılı isimlerine ödül verildi.

TAÇED Genel Başkanı Hacı Kayaer, törende yaptığı konuşmada, bu yıl dördüncüsünü verdikleri ödüllerle, ülkeye emeği geçenleri teşvik etmeyi amaçladıklarını bildirdi. TAÇED'in gücünü çalışanlar ve emeklilerden aldığını ifade eden Kayaer, bu kesimlerin sorunlarını meydanlarda değil, görüşmelerde çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

Ödül töreninde 29 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yaptığı başarılı çalışmaları dolayısıyla TAÇED tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Sivas Belediyesi tarafından belediyecilik çalışmalarının yanı sıra özellikle sosyal ve kültürel alanda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Ürgüp "Yılın Belediye Başkanı" seçildi.

TAÇED'in düzenlediği ödül töreninde katılamayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp adına ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı aldı.

Yurt dışı gezileri ve yoğun çalışma temposu nedeniyle, Ankara'da düzenlenen ödül töreni katılamayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün ödülünü bugün Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı kendisine takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 17:15:02
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?