2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Yılmaz'dan birlik çağrısı!

Sivas'ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ülkenin refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını belirterek, "Hakkari'den Edirne'ye herkesin, 'Bu ülke benim' demesi için uğraşıyoruz" ifadesini kullandı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TOBB ETÜ Üniversitesi'nin protokol imzası ve çeşitli etkinliklerde bulunmak üzere Sivas'a geldi. İsmet Yılmaz'ı Nuri Demirağ Havaalanı'nda; Sivas Valisi Ali Kolat, Jandarma Kurmay Albay Ali Taş Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, STSO Başkanı Osman, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan karşıladı.

Karşılamanın ardından geleneksel olarak düzenlenen Meraküm ve Dumanlı Çayı Yöresi, Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERDER) 8. Bal ve Yoğurt Festivali'ne geçildi. Yoğun ilgi ile karşılanan Yılmaz, burada bal ve yoğurt yiyerek vatandaşların sorunu dinledi. Festivalde bir konuşma yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin daha ileri bir demokrasiye sahip olması için çalıştıklarını söyledi. İnsanların başlarının dik olması için çalıştıklarını belirten Yılmaz, "Biz  Türkiye'nin daha ileri bir demokrasiye sahip olması için çalışıyoruz. Biz Türkiye daha refah dolu bir ülke olsun diye çalışıyoruz. İnsanların yüzü ak, başı dik olsun diye çalışıyoruz. Biz Hakkari'den Edirne'ye kadar her insanın gururla, 'Ben bu ülkenin insanıyım' demesi için çalışıyoruz. Herkesin, 'Bu ülke benim' demesi için uğraşıyoruz. Bölgesinde saygın, onurlu, lider bir ülke için çalışıyoruz. Bu çalışmalar hedefine ulaşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sivas'ımızın da çözülemeyecek bir  sorunu yoktur. Allah ömür verirse sizler de destek olursanız vermiş olduğumuz her sözü birer birer gerçekleştireceğiz" açıklamasını yaptı.

Yılmaz, daha sonra bir alışveriş merkezinin açılışı için festival alanından ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 19:05:32
Güncelleme :17 Eylül 2011 Cumartesi 19:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?