6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yukarıkale yola kavuşuyor

KOYULHİSAR İLÇESİ YUKARIKALE MAHALLESİ YOLA KAVUŞUYOR

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bulunan Yukarıkale Mahallesi'ndeki yol yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Yukarıkale Mahallesi'ndeki yol genişletme çalışmalarının ardından başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Eren, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Yukarıkale Mahallesi'nin 2009 Mahalli İdareler Seçimler ile birlikte mahalle statüsüne kavuştuğunu söyledi. Eren, "Yukarıkale mahallemizin çok büyük sorunları vardı. Sorunların en başında gelen ise yol sorunuydu. Bu yoldan daha önceleri tek araç anca geçebiliyordu. İki aracın yan yana geçmesi mümkün değildi. Biz mahalle sakinleri ile toplantılar yaptık ve buraya yol yapacağımızı söyledik. Mahalle sakinlerimizi razı ederek yolun her iki tarafına taş duvar ördük ve 4 kilometreye yakın bir mesafede genişletme çalışması yaptık. Şu anda yolun alt malzemesini seriyoruz ve inşallah önümüzdeki günlerde yolumuzu asfalt yapacağız"dedi.

Yukarıkale Mahallesi'ne güzel bir yol hizmeti sunulacağını belirten Eren, "Mahalle halkı köy statüsünden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyor. Yukarıkale Mahallemizde belediye hizmetlerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bölüm bölüm burada hizmetlerimiz devam edecek. Mahallemizin içme suyunda bir sıkıntı var onu gidermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Mahallenin 4 kilometrelik uzun bir vadi içerisine kurulu olduğunu söyleyen İlhan Eren, 2 kilometrelik bir alanda daha yol genişletme çalışması yapılacağını kaydetti. Hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Eren, mahallenin yola kavuşması hususunda kendilerine destek olan İlçe Kaymakamı İsmail Sündük'e, İl Genel Meclis Üyeleri Aşkın Fırat ve Eyüp Ayın ile AK Parti İlçe Başkanı Ferhan Epsileli'ye teşekkür etti.

KOYULHİSAR İLÇESİ YUKARIKALE MAHALLESİ YOLA KAVUŞUYOR
KOYULHİSAR İLÇESİ YUKARIKALE MAHALLESİ YOLA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:09:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 19:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?