3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Yüzlerce fakire et ulaştırılacak

DENİZ FENERİ DERNEĞİ, SİVAS'TA YÜZLERCE AİLEYE KURBAN ETİ ULAŞTIRACAK

Deniz Feneri Derneği, Sivas'ta bu yıl yüzlerce aileye kurban eti ulaştıracağı bildirildi.

Son iki yılda Sivas'ta 574 kurban bağışı kabul ederken, 815 yoksul aileye kurban eti yardımında bulunan Deniz Feneri Derneği, bu yılda daha fazla yardıma muhtaç aileye yardımcı olabilmek için Sivas'ta kurban bağışı organizasyonunu başlattı.

 Ulu Camii yanında dernek tarafından kurulan stantta basın açıklaması yapan Deniz Feneri Derneği Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Palakoğlu, "Sivas'ta har zaman olduğu gibi, bugünde faaliyetlerimiz ara vermeden devam ediyoruz. Yüzyılın iyilik hareketi olan derneğimiz, gerçek ihtiyaç sahiplerini buluyor ve bize emanet edilen yardımları sahiplerine ulaştırıyor. İlk günden beri iyi niyet, samimiyet ve hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımıza yardım sever ve sağduyulu bir şekilde halkımızın destekleri ile devam ediyoruz" dedi

Kurban bağışı organizasyonunun tüm illerde eş zamanlı olarak bayrama kadar devam edeceğini belirten Palakoğlu, Ulu Camii yanı ve Park AVM'de kurulan iki ayrı ofislerinde, kurban bağışında bulunmak isteyenlerin 280 TL kurban bedelini makbuz karşılığı yatırarak bağışta bulunabileceklerini ifade etti.

Basın açıklamasının ardından dernek tarafından Ulu Camii yanına açılan stantta, kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlardan bağışları makbuz karşılığında alınmaya başlandı.

DENİZ FENERİ DERNEĞİ, SİVAS'TA YÜZLERCE AİLEYE KURBAN ETİ ULAŞTIRACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 17:13:03
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 18:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?