6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

'Zabıta-seyyar' gerginliğini anlattı

DOĞAN ÜRGÜP BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı.

Kardeşler Kent Ormanı'nda yapılan istişare toplantısında Doğan Ürgüp yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verirken geçtiğimiz günlerde zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında yaşanan olay hakkında da açıklamada bulundu.

Seyyar satıcının mallarını bir manavda sattırarak mağdur olmamasını sağladıklarını belirten Ürgüp, "Biz halkın huzur ve güvenliği için çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimize kararlı ancak insancıl olmasını anlatıyoruz. Ama vatandaş biraz abartmış" dedi.

Kardeşler Kent Ormanı'nın bir mesire alanı olacağını ve bu sayede Paşabahçe Mesire Alanı'nın yükünün azaltılacağını kaydeden Ürgüp, "Burada 100 dönümlük bir alan belediyeye verildi. Ateşli pikniğe müsaade çıktı. Yolları genişlettik, arabalar içeri girebilecek. Bu alanın su problemi yok. Giriş ücreti de aynen Paşabahçe gibi 3 TL olacak. Böyle bir güzel alanı Sivas halkımıza açmış bulunuyoruz. Burası Sivas için altın değerinde bir alandır. Genelde ağaçlık bir alan olduğu için herkese görev düşüyor. Olumsuz bir durum yaşanmaması için biz gerekli tedbirlerimizi aldık" diye konuştu.

Ürgüp, Ramazan ayı için hazırlıkların başladığı ve ay içerisinde çeşitli etkinliklerle vatandaşların güzel bir Ramazan geçirmelerini sağlayacaklarını dile getirdi.

Kahvaltı programına Doğan Ürgüp'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Hayri Köse, Mustafa Çimen ve Mehmet Avcı da katıldı.

DOĞAN ÜRGÜP BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
DOĞAN ÜRGÜP BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 17:52:00
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 19:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?