2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Zabıtadan esnafa biber gazı

ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI

Sivas'ta tezgahının kaldırılmak istendiği seyyar satıcı ile zabıta birbirine girdi.

Sirer Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 20 senedir seyyar esnaflık yaptığını söyleyen Erdoğan Taşkın ile tezgahını kaldırmak isteyen zabıta ekipleri arasında arbede çıktı.

El arabası üzerinde maydanoz ve limon satan üç kardeş zabıta ekipleri ile tartışmaya başladı. Seyyar satıcı Erdoğan Taşkın zabıta ekiplerinin kardeşlerine biber gazı sıktığını iddia etti.

Taşkın, "Zabıta bize biber gazı sıktı. Her hafta ürünleri ve el arabamızı alıyorlar. Biz valilikten yardım alan insanlarız. Ekmek paramızı helal yollarla kazanıyoruz. 20 senedir bu işi yapıyoruz. İlla dağa çıkıp terörist mi olalım ?" dedi.

Yaşananların ardından yoldan geçen vatandaşlar el arabasından dökülen maydanoz ve limonların toplanmasında Taşkın'a yardın etti.

ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI
ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI
ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI
ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI
ZABITA'DAN ESNAFA BİBER GAZI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2011 Salı 17:20:03
Güncelleme :4 Ocak 2011 Salı 17:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 88.233.244.xxx Tarih : 5.01.2011 00:02:09

memlekette iş yok güç yok birde esnafın evinin nafakasına mı gözünüzü diktiniz işiniz gücünüz kalmadı adamların ekmeğini yerlere atarsınız.zamanın birinde bizimde tartımıza el koymuştunuz çocuktuk.sivas delikanlısı yüreklidir mağrurdur gururludur evini ekmeğini kazanır muhannete muhtaç düşürmez kendini ama siz zabıtçılar bi rahat verin fukaraya işsize yazıktır günahtır.Allah size hesabını sorar hem bu dünyada hem ahırette.taş döşediniz meydanlara sokaklara ecdadın kepenek suyunu kuruttunuz.çeşmeleri yıktınız.anılara granit parke taşları döşediniz yeşili kuruttunuz kese kese bitirdiniz.yetmedi garibana göz diktiniz bi tane fidan dikmediniz.siftah edemeyen gardaşımdan çekin elinizi bi rahat verin bi rahat verin kardeşim.memlekete yakışan işler yapın ALLAH AŞKINA.ben eski SİVASIMI daha çok seviyordum şimdi birşey bırakmadınız şehre dair eskiye dair.