6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Zanlıları cep telefonu sinyali yakalattı

SİVAS'ta, tartıştıkları Salih Gön ve Şükrü Özpembe'yi silahla yaraladıktan sonra kaçan Metin Boyraz ve İbrahim Ethem Işık, cep telefonlarının sinyalinden takip edilerek Ankara'da yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salih Gön ve Şükrü Özpembe'yi Barboros Bulvarı üzerinde 16 Aralık 2007 tarihinde çıkan tartışma sonucu ruhsatsız tabancayla vurup yaraladıktan sonra kacan Metin Boyraz ve İbrahim Ethem Işık'ı yakalamak için polis çalışma başlattı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri iki arkadaşın cep telefon sinyallerini takibe aldı.

Zanlıların telefon sinyallerinden Ankara'da oldukları tespit edildi. Sivas'tan Ankara'ya giden ekipler 2 kişiyi Çankaya'da gezerken yakaladı. Sivas'a getirilerek ifadeleri alınan Boyraz ve Işık çıkarıldıkları mahkemece ‘adam yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay günü yaralanan 2 kişinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

DHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 16:41:47
Güncelleme :1 Şubat 2008 Cuma 16:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.123.xxx Tarih : 2.02.2008 22:54:31

Sivas'ta suçla mücadelede emniyetimizin gece gündüz demeden çalıştığını bilmeyen yok. O bakımdan Sivas'ta herkes kanuna hesap verir. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ama sanırım Sivas'ta emniyetimizin de şanslı polduğu bir yön var. O'da halkın emniyetimize destek olduğu. Duyarlı halkımız ücretsiz olan 155 polis imdat'ı arayarak her zaman devletinin yanında olmuştur...