2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Zara Belediyespor'a taze kan

ZARA BELEDİYESPOR 6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Yeni sezonda hedefini 3. Lig olarak açıklayan Zara Belediyespor yönetimi, güçlü bir kadro kurmak transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Zara Belediyespor İkinci Başkanı Yusuf Ziya Kurt başkanlığındaki transfer komitesi, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü 6 futbolcu ile Paşabey Otel'de düzenledikleri basın toplantısıyla sözleşme imzaladı. Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş, hedeflerine uygun futbolcular transfer ettiklerini söyleyerek, "Dr. Alihan Çiçek başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu hedefini 3.lig olarak belirlerken kısa sürede öz verimli bir çalışmanın içerisinde girdik. Takımımızın ihtiyacı olan bölgelerine hedefimize uygun hedefi olan futbolcular aldık. Bütün kamuoyunun da desteği ile sezon sonunda belirlediğimiz nihai hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Yusuf Ziya Kurt ise yaptığı konuşmada hedeflerini ve bundan sonra kamuoyundan beklentilerini açıkladı. Kurt , "Zara Belediyespor Kulübü olarak 9 Haziran'da bir ilki gerçekleştirdik. Sivas'ta futbolla ilgilenen futbol taban birliklerini bir araya getirerek hedeflerimizi anlattık. Futbolu idare eden temsilcilerin, kulüplerin görüşlerini aldık. Verimli bir toplantı yaptık. Kulübümüz transfer komitesi ilk olarak Senegalli oyuncular Alex Nepal, Samba Saar ve Amadaou Kebengel'i Sivas'ta denedi. Bu arkadaşlarımızla ilgili kararımızı yakında kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu. Kurt, "Sivasspor'dan, Dört Eylül Belediyespor'dan ve geçen sezon BAL liginde mücadele eden İl Özel İdarespor'dan ve Sivas Amatör Küme'den sporcu anlamında en iyi şekilde faydalanmayı planlayarak işe başladık. Gerek mevcut Sivas içindeki takımlardan gerekse Sivas dışından birçok futbolcu ile görüşmeler yaptık. Halen de görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. Teknik Direktörümüz İsmail Toptaş'ın bize sunduğu takımımıza 3.lig yolunda katkı sunacağına inandığımız futbolcularımızla görüşmeler yaptık. Bizimle birlikte belirlediğimiz hedefe ulaşacağımıza inandığımız genç arkadaşlarımızla anlaşma sağladık" ifadelerini kullandı.

Kendilerini Zara Belediyespor'lu yapan imzayı atan futbolcular ise hedefi olan bir takıma geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

ZARA BELEDİYESPOR 6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 17:02:00
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 17:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?