3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Erkan Türkseven

A-Yapı isimli bir inşaat firmasının, Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası dahilinde, Sivas’ta 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracağı bildirildi.

Sivas Valisi Hasan Canpolat’ın makamında düzenlenen törenle okul yapımı ile ilgili protokol, Vali Canpolat ve A-Yapı İnşaat Firması adına Erkan Türkseven tarafından imzalandı.
Törende konuşan Türkseven, Sivas’ta yapımı süren Toplu Konut İdaresi binalarının müteahhitliğini yapan firma adına, Sivas’a kalıcı bir eser bırakmak için okul yaptırmaya karar verdiklerini söyledi. Esenyurt Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilecek okula, babası Ahmet Türkseven’in isminin verileceğini ifade eden hayırsever müteahhit, 8 derslikli ilköğretim okulunun en kısa sürüde eğitim öğretime başlaması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Vali Hasan Canpolat ise hayırsever işadamlarının ’Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası’na verdikleri destekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, bu tür faaliyetlerin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Modern eğitim anlayışında okulların sadece dersliklerden ibaret olmadığını vurgulayan Vali Canpolat, yeni yapılacak okullarda mutlaka sosyal ve sportif ve amaçlı tesislerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar