17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

6 yıldır kocasını bekliyor

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 6 yıl önce iş aramaya çıkan ve bir daha eve dönmeyen kocasını arayan Hatice Şimşek, yetkililerden kocasının bulunması için yardım istiyor.

Kocası Mustafa Şimşek'in kepçe operatörlüğü yaptığını, 6 yıl önce işten çıkarıldığını ve 'iş aramaya gidiyorum' diyerek çıktıktan sonra bir daha eve dönmediğini belirten Hatice Şimşek, "İlçeye bağlı Karaağaç köyünde ikamet ediyoruz. Eşim Suşehri'nde kepçe operatörlüğü yapıyordu. İşten çıkınca bunalıma girdi. Bir gün İstanbul'a giderek iş bulacağını söyleyerek evden ayrıldı. 6 yıl geçmesine rağmen ne bir mektup ne bir telefon ne de haber alamadık" dedi.

Kocasını aramak için İstanbul'a gittiğini de belirten Şimşek, tüm akrabalarına sormasına rağmen kocasının izine rastlayamadığını söyledi. Şimşek, "Kocamı aramaktan artık yoruldum. Başına bir şey mi geldi bilmiyorum. Bugüne kadar eşimden bir kez posta ile 250 YTL para geldi. Ondan sonra da daha hiçbir bilgi alamadık. Yetkililerinden bana yardımcı olmalarını istiyorum. Bizim ulaşamadığımız yerler var. Hayatta yalnız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum. Ailevi bir sorunumuz bu zamana kadar hiç olmadı. 24 yıllık evliyim neden böyle bir durum oldu bilmiyorum. Bana verilen telefon numaraları olmuştu, ama maalesef bu numaralardan hiçbir yanıt alınamıyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 15:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?