5
Mayıs
2024
Pazar
TURİZM

Turizm haftası etkinlikleri

Turizm Haftası dolayısıyla Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Yozgat Turizm ve Otelcilik Okulu işbirliği ile yemek yarışması düzenlendi. Öğretmen evinde çorba, yemek ve tatlı kategorilerinde düzenlenen yarışmaya 10 kişi katıldı. Yarışmada jüri üyeleri yemekleri tek tek görüntü olarak kontrol ettikten sonra tadıp puanladı.

Yarışma sonunda en iyi Arabaşı Çorbası kategorisinde Makbule Karslı, Pirinç Pilavı kategorisinde Meymenet Etli, Tatlı kategorisinde ise Zeynep Etli birinci olurken, Etli Kurufasülye kategorisine katılan tek yarışması Yasemin Uçar mansiyon ödülünü aldı. Yarışmada birinci gelenlere çeyrek altın hediye edilirken, diğer yarışmacılara Pınar Holding tarafından hazırlanan hediye paketi verildi.

Yozgat Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, katıldıkları için yarışmacılara teşekkür ederek, "Tüm yemeklerimiz birinciliği hak etmektedir ancak, bir kapıdan aynı anda 2 kişinin girmesi mümkün değildir. O nedenle mecburen sıralamayı belirlemek zorundayız. Cesaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 22:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?