5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Öğrenciler başkanı terletti

Amasya'da yerel yönetimlerle ilgili uygulamalı ders gören küçük öğrenciler, sorularıyla Belediye Başkanı İsmet Özarslan'ı terletti. 

Amasya Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri, merkezi ve yerel yönetimlerle ilgili derslerini öğretmenleri eşliğinde uygulamalı olarak yapmak için Belediye Başkanı İsmet Özarslan'ı ziyaret ederek, ilginç sorular sordu. Öğrencilerin soruları karşısında zor anlar yaşayan Başkan Özarslan, merak edilen soruları tek tek cevapladı. Ne kadar maaş aldığı, neden bu mesleği seçtiği, işinden memnun olup olmadığı konusundaki öğrencilerin ilginç sorularını cevaplayan Başkan Özarslan, kendisinin de siyasete girmeden önce öğretmenlik yaptığını belirterek, milletvekilliği, bakanlık ve belediye başkanlığı gibi görevlerde bulunduğunu, insanlara hizmet için bu mesleği seçtiğini söyledi. 

Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Ben bir köy okulunda eğitim aldım. Daha sonra lise ve yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra Amerika'da branşımla ilgili eğitim gördüm. Öğretmenlik mesleğini bıraktıktan sonra siyasete atıldım ve halkıma hizmet etmek için bu göreve seçimle geldim" dedi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 20:45:55
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 12:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?