8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERZİFON - AMASYA

Acze Düşenlere Yardım Derneği


Amasya’nın Merzifon Belediyesi ve muhtarların iştirakleri ile kurulan Merzifon Acze Düşenlere Yardım Derneği tarafından yaptırılan huzurevinin inşaatı tamamlanmak üzere.

Acze Düşenlere Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Bayraktar, 1991 yılında dernek tarafından satın alınan arsa üzerine 1997 yılında temel atılarak inşaatına başlanılan huzurevinin hayırsever vatandaşların desteği ile bu güne kadar getirildiğini belirterek, huzurevi inşaatına su basman seviyesinden sonra bugüne kadar yaklaşık 250-300 milyar lira para harcandığını, inşaatın tamamlanması için hayırsever vatandaşların yardımlarına ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Ömer Bayraktar, "Bu çok önemli hizmetin devam etmesi için Merzifonlu hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini her zaman bekliyoruz. Bu hayırlı hizmet mutlaka yürümelidir. İnşaatın tamamlanmasından sonra burada misafir olacak büyüklerimizin rahat bir hayat sürmesini arzu ediyoruz. Kısa bir zaman sonra inşaatı tamamlayıp, huzurevini yeni sahiplerine yani yardıma muhtaç yaşlı insanlara bırakacağız" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar