16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hırsızlar resmi kurumlara dadandı

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde ilköğretim okuluna giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bilgisayar çalarken, Suluova'da vergi dairesine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ise hırsızlık yapamadan kaçtı.

Gümüşhacıköy Artıkabat Mahallesi Ülkü İlköğretim Okulu'na akşam saatlerinde giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, müdür odası ve kantini karıştırdıktan sonra kapısını kırdıkları bilgisayar sınıfından ana bilgisayarın kasasını alarak kayıplara karıştı. Okul yetkililerinin kontrol etmek için okula gitmelerinden sonra ortaya çıkan olayın ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Suluova'da meydana gelen olayda ise 155 Polis İmdat telefonuna vergi dairesinde hırsızlık olduğunun bildirilmesinden sonra olay yerine giden polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede yangın merdiveni kapısının zorlanarak açıldığı ve içeri girildiğini tespit etti. Müdür odasına girerek çalışma masasını dağıtan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, veznede bulunan çelik kasayı açmaya çalıştıkları fakat başarısız oldukları tespit edildi.

Hırsızların bir şey çalamadan kayıplara karıştığı olayın ardından polis geniş çapta soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 13:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?