24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Başkan'a teşekkür plaketi

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen), Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu'na, geçtiğimiz aylarda belediye bünyesinde çalışan memurlarla toplu sözleşme imzalaması ve toplu sözleşme görüşmeleri sırasında göstermiş olduğu kolaylıklardan ötürü Tüm Bel-Sen tarafından teşekkür plaketi verildi. Tüm Bel-Sen Rize Şube Başkanı Ömer Salih Erol, sendika üyesi ve Basın-Yayın sorumlusu Zekeriya Memişoğlu ile birlikte Hopa'ya gelerek Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Erol, "Artvin ve Ardahan illerinin yanı sıra 32 ilçe olmak üzere toplam 600 üyemiz adına çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalar sürecinde Hopa Belediyesi ile yaptığımız örnek sözleşme örgütlü olduğumuz birimlerde ses getirmiştir. Şavşat ve Pazar belediyelerinde de aynı sözleşmeler doğrultusunda toplu sözleşmeler daha da iyileştirilerek imzalanmıştır. Biz Hopa Belediyesi'ndeki üyelerimiz adına taraf olduğumuz toplu sözleşmenin imzalanmasındaki samimiyetinden ötürü Başkan Yılmaz'a bir teşekkür plaketi vermeyi uygun bulduk." dedi.

Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu da, "Her zaman emeğin hakkını savunan ve veren bir anlayışla hareket ettik. Bizi lütfen çok zengin bir işveren sıfatı ile değerlendirmeyin. Biz halkımıza hizmet götürmeye çalışan bir kurumuz. Halkımızdan aldığımızı yine halkımıza hizmet karşılığı geri veriyoruz. Bu planlı bütçe kapsamında yapılan bir çalışmadır. Olmayan verilmez. İmkanlar dahilinde çalışanımıza ne verilmesi gerekiyor ise onu vermeye çalıştık." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 16:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?