17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Amatör kümede Afrika rüzgarı

Bartın 1. Amatör Küme'de mücadele eden Bartın Gençlikspor, Fildişi Sahilleri ve Gana'dan futbolcu transfer etti.

Bartın 1. Amatör Küme'de şampiyonluğa oynayan Bartın Gençlikspor, Gana'dan Joseph Kobina (24) ve Fildişi Sahilleri'nden Mastafha Camara'yı (20) renklerine bağladı. Bartın Gençlikspor Asbaşkanı Hüseyin Çetin, Afrika'dan transfer ettikleri futbolculara çok düşük ücret ödediklerini, genç futbolcuların takıma uyum sağlamalarının önemli olduğunu vurguladı. Antrenör İsmail Ekmekçi ise, hedeflerinin 1. Amatör Küme'de şampiyon olmak olduğunu, Kobina ve Camara'nın takıma güç kattığını ifade etti.

Bartın Gençlikspor'un yeni transferlerinden Ganalı orta saha oyuncusu Joseph Kobina, Türkiye'de Fenerbahçe'yi tuttuğunu ve Appiah'ı çok beğendiğini söyledi. Kobina, "Bu yıl Bartın'da futbol oynayacağım. Her şey çok güzel. Hoca iyi, idmanlar iyi. Hedefimiz 3. Lig'e yükselmek. Türkiye'de futbol oynamak çok zor, ama büyük bir takımda oynamayı isterim" dedi.

Fildişi Sahilli sağ kanat oyuncusu Mastafha Camara ise, "Takım çok iyi. İnşallah 3. Lig'e çıkacağız. Takımda antrenöründen takım arkadaşlarıma herkesi seviyorum. Galatasaray'dan Hakan Şükür'ü çok beğeniyorum. Büyük bir takımda oynamayı hedefliyorum. Türkiye çok güzel bir ülke" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 09:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?