17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Voleybolcu kızlar tavuktan zehirlendi

Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası için Bartın'a gelen Eczacıbaşı, İller Bankası ve Türk Telekomspor oyuncuları, öğle yemeğinde yedikleri tavuktan zehirlendi.

Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası karşılaşmaları için Bartın'a gelen Eczacıbaşı, İller Bankası ve Türk Telekomspor voleybolcuları, konakladıkları otelde yedikleri tavuktan zehirlenerek hastanelik oldu. Yaklaşık 50 kişinin yediği öğle yemeğinin ardından 28 sporcu, baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle Bartın Devlet Hastanesi'ne müracaat etti. Devlet Hastanesi'ne gelen sporculara, ilk müdahaleleri yapıldı.

Öte yandan, 5 sporcunun durumunun ciddi olduğu bildirilirken, olay yerine gelen Bartın Valisi İsa Küçük, sporcularla ilgili olarak doktorlardan bilgi aldı. Vali Küçük, doktorların sporculara gerekli müdahaleleri yaptığını belirterek, "Korkulacak bir durum söz konusu değil. Gerekli müdahaleler yapılıyor" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 21:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Senih Baydar IP: 85.107.17.xxx Tarih : 4.06.2006 01:29:35
Yo olamaz çok üzgünüm ben de hafta içi Bartına gelmeyi planlıyorumç Türk Telekomun her zaman yanındayız.. İnşallah iyileşirler..