17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Belediye kavak ağaçlarını kesecek

Bartın Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde bulunan ve dallarındaki pamukçuklukların özellikle bahar mevsiminde insan sağlığını olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle kavak ağaçlarını kesecek.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılacan açıklamayla insan sağlığını olumsuz etkilediği gerekçesiyle pamukçuklarla mücadele başlatılıdğı açıklandı. Belediye hopörlerinden de yapılan anonslarla kavak ağaçlarını kestirmek isteyenlerin belediyeye müracaat etmesi isteniyor.

Yapılan açıklamada ve anonslarda şu ifadelere yer verildi: "İlkbahar mevsiminde kavak ağaçlarının oluşturduğu pamukçuklukların insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor ve halktan sürekli şikayetler alıyoruz. Bu konu ile ilgili olarak çalışma başlattık. Belediye Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini tarafından yapılacak çalışmada kavak ağaçları kesilecek. Belediye hoparlörlerinden kavak ağaçlarının zararları ve kesileceği yönünde sürekli olarak uyarılar yapılıyor. Vatandaşların kavak ağaçlarını kestirmeleri için belediyeye müracaat etmesi gerekiyor, kesimler ücretsiz olarak yapılacağı."

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 09:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?